Labels

Personal (84) Seronok (19) Pengalaman (12) Kerja (11) Pendapat (8) Sahabat (8) Lukisan (5) Puisi (5) Seni (5) Lirik lagu (4) Potret (4) Ulasan (4) Kehidupan (3) Keluarga (3) Makanan (3) Merapu (3) Pengetahuan Am (3) Perkongsian (3) Agama (2) Blog (2) Cute stuff (2) Fakta (2) Hati (2) Isu semasa (2) Motivasi (2) My Hobby (2) My Passion (2) Tag (2) Alya (1) Anugerah (1) Blythe (1) Celoteh (1) Goreng (1) Haiwan Kebangsaan (1) Jodoh (1) Kahwin (1) Kaktus (1) Karaoke (1) Kasut (1) Kidal (1) Malaysia (1) Masak Kunyit (1) Mimpi (1) Norsheila Amin (1) Nujum (1) Pensel Warna (1) Resepi (1) Ros (1) Sketchbook (1) Sotong (1) Uji minda (1) Wikipedia (1) Wordless Monday (1) peti (1)

Friday, September 30, 2011

Post #91 : Taaruf bersama sahabat

Assalamualaikum pembaca...

Ok seperti entri sebelum ni, inilah empunya diri En. Takiey yang saya ada ceritakan serba-sedikit pasal dia dalam caption gambar sambal ikan bilisnya :-) Hari ni saja promote blog En. Takiey ni sebab nak dia belanja makan ke...apa yang patutlah kan... lagipun nak bagitahu dia ni kacak bergaya gak, bukan tu saja, dia baik hati n ringan tulang...:-) over sangat ke saya puji ni? oklah...itu je untuk En. Takiey cukup ye...Dia ni kira cam adik-adik jugak dengan saya hehehe....Oh ya, jangan lupa KLIK DI SINI untuk jengah ke blog dia ni. Saya tak pasti dia dah ada yang punya belum...tapi kalau tujuan pembaca semua nak menambah kenalan dan membaca entri2 dari En. Takiey ni, dialu-alukan, betul tak En. Takiey??? Tengok la bawah ni saya tempekkan gambar beliau....:-)

 Mula- mula kita mesti tengok pantai....


 
 Dah ada feeling tengok pantai, kita kenalah termenung jauh-jauh...so bolehlah layan feeling berfeeling dengan jayanya...:-D


 
 Kemudian ajaklah sekali kawan-kawan dan belanja mereka makan...


 
 Perut sudah kenyang, tentulah hati pun happy. "Apa lagi kita shopping sekali.", ujar Takiey.


Fuhh, lepaklah sekejap untuk hilangkan penat bershopping.


Owh...rupanya En. Takiey ni bershopping n berdating dengan anaknya...hehehe (akak gurau je ye Takiey)



Inilah sambal ikan bilis yang diwar-warkan itu...:-)


Sekian. Gurauan semata-mata ye En. Takiey. Jangan marah :-)



4 comments:

Siti Asiah said...

cam aktor korea je Taki...jap agi ramaiii ler feminat tu...:)

cik kaktus said...

haah....muka dah ala2 dah tu...orang kacak ramai la peminat...hehe

Low Profile said...

haha..xde la kak...bese je la..cik kaktus la yg promte ni..ok jgk..

Cik Kaktus said...

hehehe...takiey malu2 lak dia...takpe...memang takiey hensem macam ala2 korea. betul ape kak asiah...