Labels

Personal (84) Seronok (19) Pengalaman (12) Kerja (11) Pendapat (8) Sahabat (8) Lukisan (5) Puisi (5) Seni (5) Lirik lagu (4) Potret (4) Ulasan (4) Kehidupan (3) Keluarga (3) Makanan (3) Merapu (3) Pengetahuan Am (3) Perkongsian (3) Agama (2) Blog (2) Cute stuff (2) Fakta (2) Hati (2) Isu semasa (2) Motivasi (2) My Hobby (2) My Passion (2) Tag (2) Alya (1) Anugerah (1) Blythe (1) Celoteh (1) Goreng (1) Haiwan Kebangsaan (1) Jodoh (1) Kahwin (1) Kaktus (1) Karaoke (1) Kasut (1) Kidal (1) Malaysia (1) Masak Kunyit (1) Mimpi (1) Norsheila Amin (1) Nujum (1) Pensel Warna (1) Resepi (1) Ros (1) Sketchbook (1) Sotong (1) Uji minda (1) Wikipedia (1) Wordless Monday (1) peti (1)

Friday, April 17, 2009

Post #43 : Imtihan aka Exam (Bah. 2)

On 21st n 22nd next week (macam jakun je guna istilah macam tu) aku akan ada exam untuk sah jawatan. Sampai ke hari ni aku tak study lagi. Tapi aku dah amik cuti hari isnin depan semata-mata untuk study.. huhuhuhuh..
Maknanya aku ada masa 3 hari 3 malam untuk study 2 buah buku yang tebal + 1 buku nipis (arahan keselamatan)..

Aku dah lama tak rasa mood untuk study dn amik exam. hampir 2 tahun aku tinggalkan study. Mungkin otak dah berkarat, mungkin otak dah tak mau mengingatkan fakta untuk aku. Tapi aku tak ambil pusing, whether i'm well prepared or not, i've to sit for this exam, untuk sahkan jawatan. Besides aku boleh bawa buku masuk dewan.. So, tak perlulah risau sgt kan....

2 comments:

Muhammad said...

gus luck k
4 exam tu
:P

alalalalaaa
makan beskot tiger byk2
sure cerdas n cergas !!!

kih kih kih

Himpunan Blog Pahang said...

Salam Cik Kaktus,

All the best!

Regards,
Blogger Pahang